Navigera

kontakt

Energikompensation – en god investering för en grönare framtid

Den som kör elbil eller miljöbil eller tänker skaffa en, har troligtvis ett stort intresse för miljön och vill även energikompensera sitt bilkörande

Sveriges mål är en fordonsflotta oberoende fossila drivmedel till 2030. För att nå dit behöver vi dels köpa miljöbättre och mer energieffektiva fordon men även en ökad produktion av förnybar energi så att fordonsparken på sikt kan drivas oberoende av fossila drivmedel (bensin och diesel).

Oavsett vad du har för bil kan du vara med och bidra. Kompensera redan idag för den mängd fossil energi du använder genom att investera i andelar i vårt vindkraftverk för ett bilkörande på förnybar energi.

Varje andel motsvarar 1000 kWh vindenergi vilket är ungefär lika mycket energi som 100 liter bensin eller diesel. Med denna energi kan du köra ungefär 100-200 mil med en vanlig bensin- eller dieselbil och cirka 650 - 900 mil med en elbil beroende på bränsleförbrukning.

Kompenserar du ditt bilkörande med vindenergi blir resultatet dessutom näst intill nollutsläpp av fossil koldioxid.

Investering som ger både god avkastning och grönare bilkörning.

 • Isgrannatorp Enterprise AB (publ) har ett Enercon E-82 vindkraftverk utanför Kristianstad, där du kan köpa andelar för att energikompensera din bilkörning
 • Isgrannatorp Enterprise AB (publ) har 5 000 andelar till försäljning där varje andel motsvarar 1 000 kWh vindenergi som räcker till cirka 650-900 mils körning med elbil eller 100-200 mil med bensin- eller dieselbil beroende på körsätt och bilmodell.
 • Varje andel kostar 3 000 SEK, en administrationskostnad på 500 SEK tillkommer vid köp under 10 andelar.
 • Vindkraftsverkets överskott delas årligen ut till andelsägarna, en årlig grundavkastning på 4,5-5% garanteras!
tesla

energikomp
 • Kontakta oss

  E-mail: info@hoenterprise.se
  Tel: 031-330 22 50

 • Adress

  H-O Enterprise AB
  Ramnebacken 71
  424 38 Agnesberg
 • Följ oss

  Vi finns på ......